Wil je je eigen bedrijf beginnen? Dan het is verstandig om een ondernemingsplan te schrijven om je plannen concreet en helder te maken. Wat ga je precies doen? Is er markt voor je product? Bepaal je doel? Houd je focus. Dit zijn slechts enkele vragen die je beantwoordt in je businessplan. Je persoonlijke doorzettingsvermogen en zeker je creatieve geest is van essentieel belang.

Wij geloven dat samenwerken en persoonlijke groei leidt tot succes. We bouwen aan een actief netwerk van bedrijven, maatschappelijke organisaties en vrijwilligers. M.ratio helpt je hier graag mee op weg.

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten. We komen bij de klant thuis en kijken samen naar de plannen en mogelijkheden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het aanvragen van vergunningen, budgettering hand-out-training op maat geschreven en allerlei financiële diensten.

We denken mee, houden contact, zijn flexibel maar durven ook zeer zeker uit te spreken. 

Uiteraard zijn wij er ook voor de bestaande bedrijven welke meer omzet, conversie of gewoonweg een frisse kijk op hun bedrijf willen zien. Met onze   professionals bieden wij maatwerk op het gebied van training ,coaching en herstructurering.

 

Financiele Diensten Prijs
Interim- Management prijs op aanvraag
Budgetcontrol prijs op aanvraag
Financiele diensten prijs op aanvraag
Training en online begeleiding prijs op aanvraag
Business coaching prijs op aanvraag