AKTIE!

Happy Bracies by Dogfellow

€ 23,99
AKTIE!

Happy Bracies by Dogfellow

€ 23,99

De Happy Bracies armbanden by Dogfellow staan voor kracht en geluk. Deze leuke armbanden zijn met liefde gemaakt voor iedereen die wel wat kracht en geluk kan gebruiken. Laat zien wie je bent en waar je voor staat!
Draag ze zelf of geef ze cadeau!

Leuk om te weten extra leuk om te dragen, er zijn echte edelstenen in verwerkt.

Binnenkort nieuwe armbanden met echt zilver in ons assortiment! 

 

Voor deze armbanden worden natuurlijke materialen gebruikt, waardoor ze enigzins af kunnen wijken qua kleur.
Wij hanteren een verzendtermijn van 2 a 3 dagen.

Binnenkort deel 2!

E- Book Don't feed the Fears

€ 9,95
Binnenkort deel 2!

E- Book Don't feed the Fears

€ 9,95

Dit E-book staat vol praktische informatie, om je te helpen beter te functioneren zowel prive als zakelijk. Het is een denkwijze die toepasbaar is op alles en het belangrijkste jezelf. Eigenlijk is het spelen met je brein, je gedachte, je angst, je mentaliteit te trainen om het anders te doen. Het geeft je inzichten welke je om gaat zetten in actie.

Durf jij het op te nemen tegen je brein? 

Emotionele intelligentie is een cruciale sleutel tot succes in elk bedrijf, elke relatie en het leven in het algemeen. Als het gaat om het vinden van succes in alles wat je doet, denken veel mensen ten onrechte dat je IQ een belangrijke rol speelt in je succes. We hebben allemaal heel veel tijd op school en ons hele leven doorgebracht, ijverig gepropt, examens geschreven en gestudeerd om intelligentere mensen te worden. In de afgelopen jaren hebben onderzoekers echter vastgesteld dat emotionele intelligentie meer invloed heeft op succes dan IQ. Volgens onderzoekers zijn er 19 verschillende manieren waarop iemands emotionele intelligentie zal bijdragen aan het resultaat in elke organisatie. Emotionele intelligentie leidt ons vermogen om effectief met anderen om te gaan. Hoge emotionele intelligentie helpt je niet alleen om je eigen emoties te begrijpen, maar ook die van andere mensen.

Let op dit E- book is Engelstalig!

Dit E-book helpt je om je zelfvertrouwen te vergroten.

Zelfvertrouwen komt van binnenuit. Stimulatie van buitenaf kan helpen, maar het komt er nog steeds op neer jezelf te beter te leren kennen en die kennis te gebruiken om meer zelfvertrouwen te krijgen.
Om zelfvertrouwen te krijgen, moet je beseffen dat je beperkingen je niet mogen belemmeren. Bestel snel dit E- book om deze beschreven factoren toe te passen voor een persoonlijkheid te ontwikkelen die sterk en productief is voor jou en iedereen om je heen.
Let op dit E-book is Engelstalig.