Wet van aantrekkingskracht

Gepubliceerd op 12 november 2018 om 12:41

"Je krijgt wat je vraagt" Niets gebeurt tot dat het beweegt, energie is meetbaar en voelbaar. Het gevaarlijke van de wet van aantrekking is dat dit zowel in positief als in negatieve gedachtes manifesteert.

Stel jezelf de vraag, geloof er in, specificeer het, en ontvang.

Dit betekent je denkwijze resetten, de denkwijze van mensen zijn meestal negatief zij houden zich vast aan hun eigen geschreven boek dit weerspiegelt de negatieve factoren. Jij bent de auteur van je eigen boek, herschrijf het.

Bijvoorbeeld " ik wil niet meer alleen zijn, aantrekking is alleen!

                        " Ik wil samen zijn, aantrekking is samen!

Alles wat je aandacht geeft groeit, laat negatieve reacties los, dan zullen ze vanzelf verdwijnen.

C.s.

 

Heb je wel eens goed rondgekeken als je op een feestje bent. Er is altijd wel iemand die bij binnenkomst alle hoofden doet draaien. Niet omdat ze zo mooi zijn maar omdat ze een grote persoonlijkheid hebben. Deze persoon heeft het helemaal gemaakt, een geweldige relatie, een goede baan, een mooi huis. Komt dit zomaar aanwaaien? Nee, deze persoon heeft zich ingeprent dat dat is wat hij of zij wilde en dus ook zou krijgen. Als je zegt, dat is wat ik wil, dan is de kans groot dat je het ook krijgt. Zeg je, misschien lukt het me wel om het voor elkaar te krijgen, dan is de kans groot dat het niet gaat lukken. Het hangt dus af van positief en negatief denken. Als je negatief denkt is jouw verwachtingspatroon dat het niet lukt of kan, dus het is heel simpel een “NEE”.

Als je positief denkt is jouw verwachtingspatroon dat je het al hebt of dat het wel kan, dus is het heel simpel een “JA”. Nu moet je je natuurlijk wel focus houden en inzetten voor wat je bereiken wilt want het komt niet aanwaaien, maar omdat je al besloten hebt dat het kan of lukt gaat het ook gebeuren.

Dit geld voor materie maar ook voor de mensen die je aantrekt.

Even terug naar dat feestje, daar sta je dan aan je tafeltje. Je voelt je onzeker omdat je niemand kent. Je hebt je drankje voor je staan en staart een beetje in de verte. Je lichaamshouding is gesloten, je schouders hangen wat naar beneden, het is net of je in gesprek bent met je glas want daar zit je wat aan te frunniken en te draaien. Waarschijnlijk krijg je geen aandacht van mensen om je heen. Misschien hebben ze je wel gezien maar je valt niet zo op. Omdat je zo gesloten bent is het voor mensen moeilijker om contact met je te zoeken. Ga maar eens voor jezelf na hoe dat werkt op een feestje.

Nu een ander scenario, je staat daar aan dat tafeltje en bent zo benieuwd naar al die personen op het feestje. Misschien zitten er wel interessante mensen tussen. Je staat met je lichaam naar de mensen gedraaid, je kin is omhoog, je schouders recht en je ogen zoeken naar een interessant gezicht. Met wie zou ik een praatje willen maken bedenk je jezelf. De kans dat je oogcontact krijgt met iemand is heel erg groot. De kans dat iemand op je afstapt is aanwezig, maar waarom zou je wachten, je stapt gewoon zelf op iemand af en tada… het gesprek is begonnen.   

Zie je wat er gebeurt? Je aantrekkingskracht is positief, je straalt uit dat je contact wilt hebben. Wat je uitstraalt is wat je aantrekt. 

Je onzeker voelen is helemaal niet nodig, waarom zou je niet leuk genoeg zijn om gezellig mee te kletsen? En als iemand je dan niet leuk genoeg vindt om mee te kletsen zegt dat toch meer over die persoon dan over jou. Je bent goed zoals je bent, geloof in jezelf, ben trots op jezelf! Als jij jezelf niet leuk vindt waarom zou een ander je dan wel leuk vinden? Ieder mens heeft zijn eigen kwaliteiten, benut ze! Als je dat in gedachten houdt komt The law of attraction vanzelf.

D. Brouwers

 

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.